Primer Bootcamp del projecte IDEM

Visual accessibility workshop
Per adminmondeprop  •  nov 11, 2022 a les 7:07  •  Esdeveniments

El dimarts 8 de novembre, dins del primer Bootcamp del projecte IDEM realitzat al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya, El món de prop ha realitzat una activitat de sensibilització per la discapacitat visual.

El Bootcamp és un espai de trobada i co-creació entre diferents universitats d’Europa (Universitat Politècnica de Catalunya, Aalto University, Universidade de Lisboa, Grenoble INP-UGA i Technische Universitat Darmstadt) per prototipar solucions sobre el tema de l’auto-exclusió dels estudiants de col·lectius infrarepresentats en l’àmbit de la mobilitat d’estudiants. L’Eva Vendrell Sarroca, membre del projecte IDEM i organitzadora de les jornades, va contactar amb el Món de prop per poder realitzar una activitat en el marc de l’accessibilitat visual.

Així doncs, El món de prop ha convertit dues aules de l’edifici Vèrtex, de la Universitat Politècnica de Catalunya, en un cinema i una cafeteria on dur a terme aquestes activitats ha resultat ser un circuit d’obstacles.

No Sense Cinema

 

MiraBad Cafe

A part de l’èxit de la jornada, aquest cop l’associació ha assolit un nou repte degut a les diferents nacionalitats dels i les assistents: Ha realitzat les activitats en anglès!

Voluntaris i voluntàries d’El món de prop

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada