“Coffee non visual experience” amb Grupo BIMBO

Coffee non visual experience
Per adminmondeprop  •  nov 27, 2019 a les 12:00  •  Esdeveniments

L’empresa BIMBO va acollir el taller “Coffee non visual experience” a la seves seus de Barcelona i Granollers. Diem acollir amb tota la intenció perquè ens van rebre amb molta il·lusió i ens van fer sentir com a casa.

No sabem el què esperaven del taller ni si els vam sorprendre però per nosaltres va ser molt interessant i ens quedem amb el record de  l’ambient distès i d’escolta que es va crear. Fantàstic!

Propostes de joc que s’acceptaven per entendre i aprendre:

 

 

A les taules de la nostra cafeteria es va servir una experiència emmarcada en alguns dels  escenaris que viuen diàriament les persones amb baixa visió. Era una proposta de joc del que van participar activament. Segurament per algunes persones va ser un punt de reflexió i/o un punt de diversió, les dues coses són vàlides i necessàries.

 

 

 

Dissenys pensats per tothom?

Parlant sobre ceguesa i baixa visió ens van demanar que poséssim a prova  els seus dissenys perquè volien conèixer el què succeeix quan davant d’un prestatge amb productes BIMBO hi ha persones amb baixa visió.

Ens trobàvem davant de l’oportunitat de ser escoltats. Acceptar la baixa visió o la ceguesa és difícil sobretot perquè la societat parteix de que tothom té una bona visió. Que una empresa sensible vulgui entendre-ho per millorar l’accessibilitat visual és un gest molt bonic.

Aleshores, vàrem crear un focus Group de persones amb baixa visió per poder valorar  alguns dels productes BIMBO que hi ha al mercat, des del punt de vista de l’accessibilitat visual. Vam presentar els resultats a les persones que treballen en el departament de màrqueting. La sessió va generar moltes preguntes i va obrir molts dubtes. Es va parlar  de colors, contrasts, textures, idees, propostes, Braille…

Per ells era important conèixer les necessitats d’alguns dels seus clients. Per nosaltres era fonamental transmetre la importància de facilitar, pensant que quan facilites a alguns, facilites a tots.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada