Una tarda a la cafeteria COMO

Coffee non visual experience
Per adminmondeprop  •  des 3, 2019 a les 8:00  •  Esdeveniments

Ens trobem amb els responsables de les cafeteries ubicades a Sants Estació que depenen de l’empresa AREAS. El punt de trobada és la cafeteria COMO.

Arriben quinze persones amb l’objectiu de participar d’un taller que els proposa l’empresa, però desconeixen quin. Nosaltres volem treballar amb ells per donar valor a una capacitat molt concreta que creiem que les persones que treballen al servei de persones sempre haurien de tenir.

Segurament, si ens preguntéssim per aquelles habilitats, aptituds i capacitats, qué creus que hauria de tenir un/a encarregat/da de restaurant o cafeteria, en sortirien moltes i diverses com ara:

-Habilitats comunicatives.

-Coneixement de les tendències gastronòmiques i propostes de l’empresa.

-Bona gestió de l’equip del restaurant.

-Habilitats negociadores.

-Capacitat d’aprenentatge per formar-se constantment sobre els canvis i tendències.

A la llista nosaltres afegiríem:

-Capacitat de percebre una situació que podria afectar les emocions del client, ja sigui per temes d’accessibilitat o de sensibilitat.

Saber reconèixer els clients com a éssers particulars i procurar d’entendre aquells comportaments que s’escapen de la normalitat.

Nosaltres els vàrem convidar a un CAFÈ en el que van poder viure les dificultats que acompanya la pèrdua visual. Van ser dues hores de diversió, implicació i reflexió i de totes les conclusions ens quedem amb un comentari:

“Ara, la feina és nostra, cal pensar com transmetem tot el que hem aprés en aquest taller al nostre equip”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada