• L’associació “El Món de Prop” presenta el segon llibre que conté la versió audiollibre amb audiodescripcions de les il·lustracions. 
  • Aquest, alterna el dia a dia d’una persona amb baixa visió, amb petites reflexions per empatitzar.

19/12/2022 

“Bon dia, nit” és el tercer llibre que l’entitat edita amb l’objectiu de crear nous materials pedagògics que promoguin la sensibilització vers les persones amb baixa visió i ceguesa.

L’obra recull les impressions d’un dia qualsevol d’una persona amb baixa visió i les acompanya de reflexions que, des de la psicologia, busquen que el lector/a es faci la pregunta: i jo, què puc fer? És un mosaic de moments fugaços escrits per mostrar les dificultats de viure amb baixa visió en un món cada vegada més visual. 

“A Bon dia, nit hi explicó com de diferent pot ser aquest món compartit. Si el llegeixes, hi trobaràs les impressions d’un dia qualsevol d’una persona amb baixa visió. Una quotidianitat de vegades angoixant i de vegades il·lusionant que sempre exigeix altes dosis de creativitat.”

Les il·lustracions de l’Isa Basset s’han audiodescrit per en Llorenç Blasi perquè les persones amb baixa visió i ceguesa puguin imaginar els personatges i colors que acompanyen els textos de la pedagoga Olga Martínez i de la psicòloga Luca Prats.

Un llibre dedicat a les persones que viuen en la foscor d’una nit que mai acaba i diuen bon dia.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada